Otkrijte Čaroliju Seville: Putovanje u Andaluzijski Biser

Sevilla, španjolski dragulj u srcu Andaluzije, čeka vas s otvorenim rukama. Ovdje ćete doživjeti spoj bogate povijesti, strastvene flamenko glazbe i predivne arhitekture.

Prošetajte se po uskim ulicama četvrti Santa Cruz, gdje ćete otkriti skrivene španske vrtove i tradicionalne tapas barove. Posjetite Alcazar, kraljevsku palaču s impresivnim mudéjarskim dizajnom, te divite se katedrali Giralda koja se uzdiže iznad grada.

Za ljubitelje flamenka, Sevilla nudi autentične nastupe u tradicionalnim tablaoima. I ne zaboravite kušati ukusnu andaluzijsku kuhinju, poput gazpacha i paelle.

Sevilla je poznata po svojim vrućim ljetima, ali i ugodnim zimskim danima. Zato je idealno odredište tijekom cijele godine.

Pronašli smo najbolju moguće opcije za jeftino putovanje do Seville i povratne avio karte počinju od 62 eura, a tome smo dodali hotel u samom centru grada po cijeni 44 eura noćenje za 2 osobe. Stoga ukupan iznos za npr. 5 dana u Sevilli počinje od 150 eura po osobi sa avionom i hotelom. Polasci su iz Beča, Zagreba, Beograda, Skoplja ili Munchena.

  • Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.
  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite trip.com, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

IZ ZAGREBA

IZ BEOGRADA

IZ SKOPLJA

IZ BEČA

IZ MUNCHENA

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Podijeli: