Trenutno su odlične prilike za odmor na Egipatskoj obali jer su povratne avio karte za Sharm El Sheikh s polaskom iz Zagreba, Beograda ili Skoplja od 127€-142€! Uz to smo dodali 3 odlična hotela na izbor. Prvi je Hotel 3* doručkom i noćenje je 24 eura za 2 osobe, dok su ostala dva sa all inclusive paketima od kojih je jedan 4* i noćenje je 54€ za 2 osobe, a drugi je 5* i za njega je noćenje 69€ za 2 osobe. Hoteli imaju odlične recenzije!

Ukupna cijena za 7 noćenja / 8 dana počinje od 211 eura po osobi sa avionom i Hotelom 3* s doručkom, a ukoliko se odlučite na opciju s hotelom all inclusive ukupan iznos počinje od 316€ po osobi ako odaberete hotel 4* za 5 dana, a ako se odlučite za hotel 5* koji je isto all inclusive, ukupna cijena je 368€ po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele 3*, 4* ili 5* za rezervaciju. Prvi je s doručkom, dok su druga dva all inclusive. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu jer su svi provjereni i sigurni, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Zagreba

Polazak iz Beograda

Polazak iz Skoplja

VAŽNO:

Ovo su akcijske cijene avio karata i pitanje je trenutka kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: