Pronašli smo fantastične cijene povratnih avio karata za Bangkok ili Phuket iz Zagreba (500 € Bangkok, 546 € Phuket) Beograda(524 eura Bangkok, Phuket 645€), Zagreba (554 eura) iz Sarajeva (540 € Bangkok, 571€ Phuket) i iz Munchena (556€ i 598€) Uz to smo vam pronašli i u Bnagkoku i na Phuketu odlične hotele 4* po cijeni 18-25€ noć za 2 osobe, tako da ukupna cijena po gradovima iznosi:

BANGKOK: 13 dana (avion + hotel 4*) – 604€ iz Zagreba, 629€ iz Beograda, 621€ iz Sarajeva(10 dana), iz Munchena 628€ (9 dana).

PHUKET: 8 dana (avion + hotel 4*) – 684€ iz Zagreba, 732€ iz Beograda, 646€ iz Sarajeva(8 dana), iz Munchena 685€ (8 dana). Zaista nestvarno dobra prilika!

Transfer s aerodroma. Imate par opcija s aerodroma do centra grada ili hotela, vlak ARL, vozi oko 1h i cijena je oko 1€. Autobus, vozi oko 1:30h, cijena oko 1,30€. Taxi, vozi 30-45 min, cijena oko 12-15€. Viza online ovdje

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati i da li želite u Bangkok ili Phuket, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu jer su svi provjereni i sigurni, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ MUNCHENA

LETOVI IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: