Madeira, portugalski biser u Atlantskom oceanu, čeka vas s toplim dobrodošlicama i zimskim čarima. Istražite prekrasne vrtove, šetajte uz obalu otočkih plaža i uživajte u tradicionalnim blagdanskim svetkovinama.

Madeira nudi ugodne temperature od 18°C do 22°C, savršene za raznolike aktivnosti. Posjetite čuveni botanički vrt, probajte svježe ulovljenu ribu u lokalnim restoranima i ne zaboravite kušati tradicionalni poncha koktel.

Ovo je idealno vrijeme za putovanje na Madeiru, jer možete uživati u ljepoti otoka bez ljetnih gužvi.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Madeiru, a to je iz Budimpešte. Uz to smo pronašli aparthotel po cijeni 48 eura za 2 osobe za noćenje, stoga npr. 5 dana sa Avionom i smještajem iznosi 197 eura po osobi! Imate i opcije na više dana. Također smo vam stavili linkove za ostale cijene smještaja u Madeiri, ukoliko vam ne odgovara ovaj.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: