Otkrijte Etiopiju: Putovanje U Zemlju Kontrasta

Etiopija, zemlja s bogatom poviješću i zadivljujućim prirodnim ljepotama, čeka da je istražite. Ovdje ćete naići na kontraste kao nigdje drugdje – od tajanstvenih crkava uklesanih u stijenama Lalibele do beskrajnih zelenih planina Simien i obala jezera Tana.

Istražite tisućljetnu povijest u Addis Abebi, posjetite obližnje etiopske restorane i kušajte jedinstvenu kuhinju. Planinarenje i safariji u Nacionalnim parkovima nezaboravno su iskustvo.

Etiopija je i dom nekim od najstarijih fosilnih ostataka hominida, uključujući i poznatog “Lucy”. Ova zemlja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Trenutno je odlična prilika za posjetiti Etiopiju jer su cijene povratnih avio karata od 429€ iz Beča. Uz to smo pronašli hotel s doručkom recenzija 4/5 u Addis Abebi po cijeni 24€ noć / 2 osobe pa stoga komplet paket sa avionom i hotelom s doručkom za 8 dana počinje od 513 € po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko idete do Beča vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 5-6 eura dan).

Avio karte i Smještaj

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo od putovanja 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: