Doživite Miami, New York ili Las Vegas jer su povartne avio karte po atraktivnim cijenama!

Žudite za sunčanim plažama i tirkiznim vodama Miamija? Sada možete letjeti do ovog rajskog odredišta bez da ispraznite svoj novčanik. Odmorite se na prekrasnim plažama i uživajte u šarenoj atmosferi ovog jedinstvenog grada. Povratna avio karta počinje od 389€.

Do New Yorka možete već za 334 eura! Također imate najbolje cijene smještaja ispod avio karata!

Ako ste spremni osjetiti uzbuđenje i energiju Las Vegasa, sada je vaša prilika. Povratna avio karta od 406€ omogućuje vam da se zavrtite na trgovima, prisustvujete spektakularnim predstavama i osjetite čaroliju ovog blistavog grada.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaje za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se ponuda i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

MIAMI

NEW YORK

LAS VEGAS

VAŽNO:

Ove cijene dosta brzo skoče tako da ako vam odgovaraju datumi, budite brzi!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: