Wizz air ima akciju danas do ponoći na odabrane letove -20% pa provjerite da li vam što odgovara. Upišite grad iz kojeg želite polazak, desni prozor ostavite prazno. Ispod toga odaberite 11. mjesec polazak i 11. mjesec povratak, a također probajte i opciju 11. mjesec polazak, a 12. mjesec povratak i tražilica će vam pronaći najeftinije avio karte za sve destinacije taj period, kao i najbolje cijene smještaja za datum avio karte koji vam odgovara.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: