Ryanair ima akciju za Haloween koja traje do sutra u ponoći i može se pronaći jako veliki broj povoljnih letova pa provjerite da li vam što odgovara. Upišite grad iz kojeg želite polazak, desni prozor ostavite prazno ukoliko želite provjeriti opciju bilo gdje ili odaberite gdje točno želite putovati. Ispod toga odaberite 11. mjesec polazak i 11. mjesec povratak, a također probajte i opciju 11. mjesec polazak, a 12. mjesec povratak i tražilica će vam pronaći najeftinije avio karte za sve destinacije taj period, kao i najbolje cijene smještaja za datum avio karte koja vam odgovara.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: