Tenerife: Vrijeme i Klima za bijeg od zime

  • Temperature: Dnevne temperature na Tenerifima u 12. mjesecu su prosječno između 20-24°C, što čini Tenerife idealnim odredištem za zimski bijeg.
  • Suncem okupani Tenerifi: Tenerifi uživaju u obilju sunca s prosječno 6-7 sati sunčanog vremena dnevno, stvarajući savršeno okružje za zimske aktivnosti na otvorenom.
  • Padaline u 12. mjsecu: Iako je jedan od kišnijih mjeseci na Tenerifima, oborine su obično lagane i sporadične, što znači da možete uživati u većini dana na otvorenom.
  • More: Temperatura mora oko Tenerifa ostaje relativno blaga, prosječno između 20°C, čineći ga prikladnim za plivanje i vodene aktivnosti tijekom zimskih mjeseci.

Tenerife u 12. mjesecu pruža ugodno vrijeme i manje gužve, čineći ga idealnim odredištem za zimski bijeg. Planirajte svoj odmor na ovom španjolskom otoku i uživajte u toplim temperaturama i blistavom suncu.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za odmor na Tenerifima. Ovo su trenutno najbolje cijene avio karata i one će sigurno uskoro još više ići gore, tako da ako vam odgovara, ne razmišljajte previše 🙂 Polasci su iz Memmingena, Beča, Zagreba, Beograda, Podgorice i Skoplja s najkraćim mogućim presjedanjima, tako da bolje opcije sigurno nećete pronaći. Povratne avio karte počinju od 60€.

Što se tiče hotela i smještaja, pronašli smo odličan hotel 4* sa rooftop bazenom po cijeni od 48 eura noćenje za 2 osobe tako da ukupan iznos sa povratnom avio kartom i Hotelom 4* s doručkom počinje od 180 eura za 6 dana, ovisno iz kojeg grada polazite. Cijena je po osobi, ali je i dalje fenomenalna s obzirom na cijene kakve su sad za Tenerife. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ SKOPLJA

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: