Island je nevjerojatna destinacija koja nudi nezaboravno putovanje za sve posjetitelje. Sa svojim impresivnim vulkanima, gejzirima, ledenjacima i divljom prirodom, Island je odlično mjesto za avanturu i istraživanje. Posjetite glavni grad Reykjavik i uživajte u živahnom noćnom životu grada, a zatim krenite na putovanje kroz nacionalne parkove i otkrijte čarobnost Islanda. Isprobajte tradicionalna Islanska jela poput skyr-a i hvaljenja ribe i ne propustite priliku da se okupate u termalnim izvorima. Putovanje na Island je nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život.

Prekopali smo sve najpovoljnije povratne avio karte za Island i to su trenutno iz Beča 69 eura (direkt) ili Budimpešte 86€. Uz to smo pronašli lijep smještaj u centru Reykjavika po cijeni 39 eura noćenje po osobi + vam stavili linkove gdje ćete garantirano naći najbolje cijene smještaja po cijelom Islandu, kao i link za Rent a Car najbolje cijene.

Ispod su datumi, linkovi za kupnju avio karata i smještaja. Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti ili Beču ćete pronaći OVDJE.

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte smještaj na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to! Stavili smo vam i link za rent a car i za ostale smještaje po cijelom Islandu.

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

VAŽNO:

Ova cijena je trenutno aktualna i može se promjeniti u idućih nekoliko sati ili dana.

ULAZNICE ZA ATRAKCIJE I TRANSFERE MOŽETE OVDJE PRONAĆI:

VODIČ ZA ISLAND

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: