Izvukli smo najbolje datume povratnih avio karata za Rim iz Zagreba, Beograda, Skoplja, Dubrovnika, Splita, Tirane, Memmingena i Banja Luke i počinju od samo 24€! Uz to smo pronašli hotel u centru Rima po cijeni 58€ noć za 2 osobe pa 3 dana sa avionom i hotelom počinje od 82€ po osobi! Imate i opcije na više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE

**Avio karte po ovim atraktivnim cijenama brzo skaču, nekad već par sati nakon objave pa ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

RIM

IZ BEOGRADA

IZ ZAGREBA

IZ SPLITA

IZ DUBROVNIKA

IZ SKOPLJA

IZ TIRANE

IZ MEMMINGENA

IZ BANJA LUKE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: