Dobrodošli u Antaliju, dragulj turske rivijere! Antalija je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u Turskoj, poznato po svojoj raskošnoj obali, toplom sredozemnom klimom i bogatom poviješću. Antalija je također dom mnogim povijesnim i kulturnim znamenitostima, poput Hadrijanova vrata, starog grada Kaleiçi i antičkog teatra Aspendos. Osim toga, posjetitelji mogu uživati u ukusnoj turskoj kuhinji, raznim sportskim aktivnostima i živahnom noćnom životu. Bez obzira tražite li opuštanje na plaži, avanture u prirodi ili kulturna iskustva, Antalija ima sve to i više.

Pronašli smo najbolje cijene avio karata za Antalyu iz Budimpešte, Beča, Sarajeva, Zagreba i Beograda + imate opciju za pretragu ostalih gradova i počinju od 78€! Uz to smo pronašli hotel recenzija 4/5 s doručkom koji iznosi 23 eura po noćenju za 2 osobe, stoga ukupna cijena sa avionom i hotelom za 8 dana počinje od 159 eura po osobi.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: