Dobrodošli u čarobni Napulj – biser Mediterana! Planirate li putovanje koje će vas oboriti s nogu? Ne tražite dalje! Napulj nudi sve – povijest, kulturu, gastronomiju i spektakularne pejzaže.

Otkrijte bogatu povijest grada šetnjom kroz drevne ulice i fascinantne arheološke ostatke, poput Pompeja i Herkulaneja. Osjetite puls ovog živopisnog grada dok prolazite uz prekrasne trgove, poput Piazza del Plebiscito i Piazza del Gesù.

Napulj je dom nevjerojatne talijanske kuhinje, poznate po svojoj pizzi, tjestenini i ukusnim slasticama. Uživajte u autentičnim okusima i uživajte u jedinstvenim restoranima i kafićima.

Naravno, ne zaboravite posjetiti obližnje Amalfijsko primorje, koje će vas ostaviti bez daha svojim impresivnim klifovima i tirkiznim morem.

Neka vaše putovanje bude nezaboravno iskustvo koje će vas nadahnuti i ispuniti uspomenama za cijeli život. Rezervirajte svoje putovanje u Napulj i dopustite nam da vas odvedemo na nezaboravnu avanturu!

Izvukli smo najbolje cijene povratnih avio karata, a to su trenutno Zagreba, Trsta, Dubrovnika, Splita, Podgorice, Skoplja, Beograda i Memmingena + imate link gdje ćete pronaći najpoviljnije datume za ostale gradove. Uz to smo pronašli hotel 4* koji iznosi 22 eura za noćenje po osobi, stoga putovanje od 3 dana sa avionom i hotelom počinje već od 83 eura po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ TRSTA

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ MEMMINGENA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Podijeli: