Otkrijte čarobnu Gruziju: Putovanje U Nebeske Planine I Vinograde

Gruzija, zemlja kontrasta, nudi putnicima nevjerojatno iskustvo. Ovdje ćete naći spektakularne planine Kavkaza, bajkovite crkve i manastire, te tradicionalne vinograde.

Posjetite Tbilisi, glavni grad, gdje se suvremena arhitektura susreće s uskim uličicama stare jezgre. Okusite lokalnu hranu, uživajte u tradicionalnom gruzijskom vinu i zaronite u bogatu povijest.

Za ljubitelje prirode, planine Svaneti nude nezaboravno planinarenje, a regija Kakheti je raj za ljubitelje vina. Ne zaboravite posjetiti čuvenu pećinu Prometheus i spektakularne slapove Mtskheta.

Gruzija je destinacija koja će vas oduševiti svojom gostoljubivošću i raznolikošću. Rezervirajte svoje putovanje danas i doživite Gruziju, skriveni dragulj Kavkaza.

Pronašli smo najjeftinije povratne avio karte za Gruziju, a ona je iz Budimpešte, Beča ili iz Zagreba ili Beograda Hotel smo pronašli u centru grada recenzija 4/5 i noćenje je 23€ za 2 osobe, stoga 4 dana sa avionom i hotelom počinje od 82 eura po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
Podijeli: