U sklopu Cyber Monday akcije preko wizzaira samo danas do ponoći su akcije na avio karte za Maldive i počinju od samo 272 eura i to povratne!

Povratne avio karte su iz Tirane 272 eura, iz Beograda 334€, a dodali smo i najbolje cijene iz Budimpešte, Beča i počinju od 322€. Uz to, pronašli smo vam 3 odlična smještaja na odabir. Prvi je Hotel 4* i iznosi 17€ noć za 2 osobe, drugi je 3* ali s doručkom i iznosi 40€ noć za 2 osobe i treća je vila s polupansionom (doručak i ručak ili večera uključeni) i iznosi 45€ noć / 2 osobe!

Dakle, Ukupan iznos za 9 dana sa povratnom avio kartom i hotel 4* počinje od 340 eura po osobi, a opcija sa polupansionom počinje od 457€ po osobi (avion + vila s polupansionom).

Izbor je vaš – dostupne su različite opcije za više dana i datuma. Ne propustite priliku za savršeno putovanje na rajskim Maldivima!

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Hoteli također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije, ali ta opcija se placa. Druga opcija je uzeti brod ili speedboat kad sletite.

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ TIRANE

POLAZAK IZ BEČA

OSTALI GRADOVI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: