Putovanje u Maroko: Neodoljiva egzotika iz različitih gradova!

Agadir, Marrakesh ili Casablanca? Možete odabrati! Povratne avio karte su od već nevjerovatnih 35€! Toliko je iz Beča ili Trevisa za 50€, dok smo pronašli i iz Zagreba, Beograda, Skoplja, Sarajeva, Tirane i Memmingena i počinju od 72€! Uz to smo pronašli Hotel 4* po cijeni 32€ noć za 2 osobe pa stoga npr. 4 dana sa avionom i hotelom 4* počinje od samo 83 eura! To je zaista top prilika! Imate i opcije na više dana!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Beča – Agadir

Polazak iz Trevisa – Marrakesh

Ukoliko idete iz Beča ili Venecije, OVDJE ćete pronaći jeftini parking blizu aerodroma po cijeni 5-6 eura dan.

Polazak iz Zagreba – Marrakesh i Agadir

Ostali hoteli ovdje

Polazak iz Beograda – Agadir

Ostali hoteli ovdje

Polazak iz Skoplja – Agadir

Polazak iz Sarajeva – Casablanca

Polazak iz Tirane – Agadir

Polazak iz Memmingena – Marrakesh

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: