Atena – grad koji nudi toliko toga, od divnih povijesnih građevina do odlične hrane! U sklopu Black Friday akcije iskopali smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova i Hotel za Atenu. Povratne avio karte su već od 48 eura iz Budimpešte, dok su iz Dubrovnika 67€, Beograda 77€, a iz Zagreba 96 eura. Uz to smo pronašli i odličan hotel s doručkom u centru Atene koji iznosi 35€ za 2 osobe po noćenju, stoga ukupna iznos sa avionom i hotelom s doručkom počinje već od 104 eura po osobi za 4 dana! U cijeni su avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ OSTALIH GRADOVA

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ove cijene avio karata mogu biti aktualne nekoliko sati ili dana, tako da ukoliko am odgovara sve budite brzi!

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: