Dobrodošli u Dubai – biser Bliskog istoka! U sklopu black friday akcije wizzaira koja traje do ponoći, povratne avio karte počinju već od 89 eura! Uz to smo pronašli 3 odlična hotela koji imaju recenzije 4.5/5. Prvi iznosi 47€ noć za 2 osobe, a drugi je 49€ noć za 2 osobe, a treći je sa doručkom i iznosi 80€ noće za 2 osobe, tako da 5 dana sa avionom i odličnim hotelom počinje već od 198 eura po osobi!

Kako najeftinije otputovati u Dubai? Postoje 2 načina

Prvi je preko Abu Dhabija jer iz dosta gradova letovi za Dubai direktno jako skupi pa se isplati uzeti let do Abu Dhabija koji su čak i 3x jeftiniji pa autobus za Dubai. Iz Abu Dhabija do Dubaija možete lako autobusom (oko 1,5h vožnje sa aerodroma, cijena karte oko 7€). Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta.  Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101.  Najeftinije avio karte do Abu Dhabija su iz Beograda, Budimpešte, Tirane, Skoplja, Memmingena, Beča i Splita i najpovoljniji datumi se nalaze ispod, kao i hoteli uz njih.

Drugi način su direktni letovi za Dubai i oni su najeftiniji iz Budimpešte ili Beča. Mi smo izvukli povratne avio karte i one se nalaze na dnu.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel za rezervaciju.
  • Kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK Iz BEOGRADA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTA

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ TIRANE

POLAZAK IZ BEČA

DIREKT LETOVI ZA DUBAI

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ BEČA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: