Trenutno su akcijske cijene na povratne avio karte za Sharm El Sheikh i počinju već od 81€! Uz to smo dodali 3 odlična hotela na izbor. Prvi je Hotel 3* doručkom i noćenje je 23 eura za 2 osobe, drugi je 4* all inclusive i iznosi 43€ noć za 2 osobe i treći je 5* s doručkom i iznosi 59€ noć za 2 osobe. Hoteli imaju odlične recenzije!

Za avion + Hotel recenzija 4/5 s doručkom ukupan iznos počinje od 138€ po osobi ako odaberete hotel, a ako se odlučite za hotel 4* all inclusive, ukupna cijena je 188€ po osobi! Najeftinije avio karte su iz Budimpešte, a mi smo dodali najpovoljnije datume iz Zagreba i Beograda + link za ostale gradove! *Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele 3*, 4* ili 5* za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Budimpešte (Sharm el Sheikh)

Polazak iz Beograda

Polazak iz Zagreba

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: