Putovanje u Maroko: Neodoljiva egzotika s polaskom iz svih gradova!

Agadir ili Marrakesh? Možete odabrati! Povratne avio karte počinju od 80€! Mi smo pronašli najeftinije iz svih gradova tako da ćete ispod pronaći najpovoljnije avio karte iz Beča, Budimpešte, Tirane, Beograda, Zagreba, Splita, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Minhena i Trevisa. Uz to smo pronašli Hotel 4* po cijeni 32€ noć za 2 osobe u Agadiru ili 39€ noć / 2 osobe u Marrakeshu pa stoga npr. 8 dana sa avionom i hotelom 4* počinje od 200 eura! To je zaista top prilika! Imate više datuma na odabir!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko idete iz Beča ili Venecije, OVDJE ćete pronaći jeftini parking blizu aerodroma po cijeni 5-6 eura dan.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: