Izvukli smo najpovoljnije avio karte za Pariz iz svih gradova pa tako ćete ispod pronaći najpovoljnije datume iz Zagreba, Beograda, Splita, Dubrovnika, Pule, Sarajeva, Tirane, Ljubljane, Beča, Skoplja, Podgorice, Trsta, Temišvara, Sofije i Minhena Povratne avio karte počinju od 32€ i imate veliki broj datuma. Birajte polazak iz kojeg grada želite jer ovo je najeftinije što se može pronaći.

Uz to smo pronašli hotel koji iznosi 52€ noć za 2 osobe, pa npr. 2 noćenja / 3 dana sa povratnom avio kartom i hotelom počinje od 94 eura po osobi. Datuma je puno pa izaberite koji vam i koliko dana odgovara.

U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaj, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo