Jeste za jedan egzotični tropski raj i putovanje u Šri Lanku? Povratne avio karta počinju od 469€, a mi smo izvukli najeftinije avio karte iz svih gradova! Tako da ćete ispod pronaći najpovoljnije avio karte iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, Podgorice, Budimpešte, Beča, Ljubljane, Minhena, Trsta, Sofije i Tirane.

Uz to smo pronašli hotel 4* u centru grada koji iznosi 17€ noć za 2 osobe pa npr. 7 noćenja / 8 dana počinje od 528€ po osobi! Datuma je jako puno ša birajte koji vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo