Evo kako najeftine posjetiti München! Povratne avio karte do Memmnigena su jako jeftine iz svih gradova i počinju od 30€! Iz Memmingena autobusna karta do Münchena iznosi 6€ po smjeru i možete je kupiti OVDJE. Uz to smo pronašli odličan hotel u centru Münchena koji ima recenzije 4,5 / 5 i noćenje je 59€ za 2 osobe, stoga 2 noćenja / 3 dana u Münchenu počinju od 92€ po osobi!

Ispod su datumi i najeftinije avio karte iz Zagreba, Beograda, Dubrovnika, Pule, Zadra, Niša, Banja Luke, Tuzle, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Temišvara i Tirane, kao i Hotel za rezervaciju.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli i samo upišite Munich, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo