Odlične prilike za Mallorcu su ispred vas! Ispod se nalaze najpovoljnije povratne avio karte za Palmu de Mallorcu iz Klagenfurta, Beča, Zagreba, Beograda, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Skoplja, Podgorice, Temišvara, Tirane, Budimpešte, Sofije, Minhena i počinju od 52€.

Uz to smo pronašli predivan aparthotel s bazenom uz samu pješčanu plažu. Aparthotel je 38 eura za 2 osobe noćenje, tako da 4 noćenja / 5 dana sa avionom i aparthotelom počinje od 131 eura po osobi! Imate i opcije na više dana. U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo