Trenutno su se pojavile jako atraktivne cijene povratnih avio karata za Antalyu i počinju od samo 78€! Mi smo odmah izvukli najpovoljnije avio karte iz svih gradova pa tako da ćete ispod pronaći najpovoljnije avio karte iz Sofije, Sarajeva, Beograda, Beča, Budimpešte, Graza, Zagreba, Podgorice, Skoplja, Niša, Temišvara i Tirane. Uz to smo vam pronašli Hotel recenzija 4* s doručkom za samo 30€ noć za 2 osobe!

Dakle, ukupan iznos za 7 noćenja / 8 dana sa avio kartom i Hotelom 4* s doručkom počinje od 183€ po osobi iz Sofije, 203€ iz Beča, 204€ iz Budimpešte, 221€ iz Sarajeva, 260€ iz Beograda itd….

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo