Wizzair i Ryanair ima akciju danas povodom valentinova pa tako Wizzair nudi na drugu kartu -50%, a Ryanair nudi -14% na sve karte. Svi letovi su na akciji su do 12.06. na Wizzu, a kod Ryana na sve letove do kraja 5. mjeseca.

Zaista se može pronaći jako puno povoljnih avio karata s polaskom iz bilo kojeg grada, a evo kako ćete preko naše tražilice jeftinih putovanja pronaći najeftinije datume i smještaj iz bilo kojeg grada pa tako i iz vašeg 🙂 Objasnili smo sve detaljno na slici ispod i u 2 klika vam se otvara carstvo jeftnih avio karata i smještaja!

Kad vam se otvore najjeftiniji datumi avio karata, odmah imate za datum koji vam odgovara link za najbolje cijene smještaja i hotela. Evo kako to izgleda:

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: