Plaže na Tajlandu vam nikad nisu bile bliže! Trenutno su jako povoljne povratne avio karte za Phuket i počinju iz Budimpešte 541€, Beograda 558 €, iz Beča 572€, iz Zagreba 702€, a dodali smo i najpovoljnije avio karte iz Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Tirane, Sofije i Minhena. Na Tajlandu su hoteli jako jeftini pa smo vam pronašli čak 3 na odabir! Sva 3 su 4* i cijena po noćenju za 2 osobe je vjerovali ili ne samo 13-17€ noć(!!!), tako da ukupna cijena za 12 dana sa avio kartom i hotelom 4* počinje 649€ po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati i da li želite u Bangkok ili Phuket, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu jer su svi provjereni i sigurni, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo