Evo kako možete jeftino otputovati i privesti 4 dana u Amsterdamu! Imate jeftinije opcije preko Eindhovena i povratne avio karte počinju od 57€ ili direkt let do Amsterdama i povratne počinju od 90€. Ut to smo pronašli hotel u centru Amsterdama po cijeni 82€ noć za 2 osobe, tako da 3 noćenja / 4 dana počinju od 180€ po osobi preko Eindhovena ili ako ćete direkt let do Amsterdama tad je ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana od 220€ po osobi! Imate opcije na više i manje dana jer ima više datuma ispod.

Polasci su iz Splita, Dubrovnika, Pule, Ljubljane, Beograda, Zagreba ili Tirane + najpovoljnije opcije iz Podgorice ili Sarajeva.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Napomena: Cijena avio karte može skočiti u idućih nekoliko sati /dana pa ako vam sve odgovara budite brzi.

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: