Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Madrid iz svih gradova i počinju od 67€! Uz to smo pronašli 2 smještaja na odabir, prvi iznosi 55€ noć za 2 osobe, a drugi je hotel i iznosi 77€ noć za 2 osobe. Ukupan iznos za 3 dana počinje od 122€ po osobi. Polasci su iz Beča, Budimpešte, Sofije, Beograda, Zagreba, Splita, Dubrovnika, Podgorice, Skoplja, Trsta, Tirane, Temišvara, Ljubljane, Memmingena. Imate opcije i na više dana jer je datuma puno iz svih gradova i nalaze se ispod.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo