Ispred vas se nalaze najeftinije povratne avio karte za Jordan (40€), kao i preporuka za Hotel 4* s doručkom koji iznosi samo 26€ noć za 2 osobe.

Povratne avio karte su najeftinije iz Venecije, Beča i Budimpešte (cca 40-ak eura direkt let), a mi smo dodali i najpovoljnije iz naše regije, a to su iz Beograda, Zagreba i skoplja i počinju od 166€, ali nema direkt već su sa presjedanjem. Imate na dnu i linkove za ostale gradove.

Ukupan iznos za za npr. 6 noćenja / 7 dana počinje već od 120 eura sa povratnom avio kartom i hotelom 4* s doručkom po osobi. U toj cijeni su sve takse, ručna prtljaga, povratna avio karta i hotel s doručkom. Ukoliko trebate dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte. Datuma je puno, imate opcije i na više i manje dana i sve ćete ih pronaći ispod po gradovima polaska.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel ispod avio karata u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji, ovako to izgleda:

POLAZAK IZ OSTALIH GRADOVA

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: