Air China ima akcijske avio karte za Aziju, tako da možete iz Budimpešte do Japana, Tajlanda, Hong Konga, Filipina, Malezije, Singapura i Tajvana već od od 421 € (povratna avio karta) s uključenom prijavljenom prtljagom!

Upustite se u nezaboravnu azijsku odiseju istražujući futurističku privlačnost Tokija, živopisne noćne tržnice u Taipeiju, kulturnu raskoš Bangkoka i užurbanu luku Hong Konga. Prođite kroz drevne hramove, uživajte u primamljivoj uličnoj hrani i kupujte na blistavim tržnicama. Od modernog horizonta Tokija do kultnog horizonta Hong Konga, ovo putovanje obećava kaleidoskop iskustava. Otkrijte raznolike azijske kulture, zadivljujuće krajolike i dinamične gradove, čineći svako zaustavljanje očaravajućim poglavljem vaše putopisne priče.

Datumi putovanja:
3. – 6. mjesec 2024. / 10. – 11. mjesec (ovisi o ruti)

Rute:
Polazak: Budimpešta

Destinacija: Tokio, Taipei, Bangkok, Hong Kong, Manila, Singapur, Phuket, Kuala Lumpur

Napomena: neke rute mogu uključivati ​​duži layover/ presjedanje u Pekingu, Kina.

Dozvoljena prtljaga:
ručna prljaga i čekirani kofer

Smještaj:

Imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja i hotela na taj datum. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: