Doživite bajkovitu Siciliju – biser Mediterana! Sanjate o putovanju koje spaja povijest, kulturu, netaknutu prirodu i savršenu tirkiznu obalu? Sicilija je destinacija koja će vas oduševiti svojom raznolikošću i ljepotom.

Pronašli smo najeftinije povratne avio karte za Siciliju s polacima iz svih gradova! Uz to smo vam pronašli smještaj u centru Catanie recenzija 4/5 i iznosi 45€ za 2 osobe. Povratne avio karte počinju od 40€ iz Trsta, 44€ Tirane, iz Beča 58€, iz Budimpešte ili Memmingena 59€, Iz Beograda 97€ i to sve direkt letovi! Uz to smo pronašli i najeftinije povratne avio karte iz Splita, Dubrovnika, Zagreba, Podgorice, Ljubljane, Skoplja, Temišvara, Sofije i Sarajeva.

Stoga ukupan iznos sa 2 noćenja sa avio kartom i smještajem u centru grada počinje od 90€ po osobi, a 3 noćenja od 112€ po osobi, itd. Imate opcije i na više dana jer je jako puno datuma u ponudi ispod!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo