Isplanirajte nezaboravno ljetovanje na obali Costa Brave! Smještena duž slikovite obale Mediterana u Kataloniji, Costa Brava oduševljava posjetitelje svojim tirkiznim vodama, šarmantnim ribarskim selima i prekrasnim plažama. Ovo područje nudi obilje mogućnosti za opuštanje na suncu, istraživanje skrivenih uvala, uživanje u lokalnoj kuhinji te aktivnosti poput ronjenja, jedrenja i šetnji duž šetnica. Bez obzira tražite li miran obiteljski odmor ili dinamično ljetovanje puno avanture, Costa Brava ima sve što vam je potrebno za savršen odmor na obali. Iskusite ljepotu i šarm Costa Brave i stvorite nezaboravne uspomene uz obalu Mediterana!

Za ljetovanje na obali Costa Brave ćete najlakše doći letovima preko Girone. Povratne avio karte počinju od 71€ i samo imaju iz Zagreba i to direkt let. U to smo pronašli Spa Hotel 4* s bazenom i blizu plaće i noćenje je 66€ za 2 osobe pa ukupan iznos za 4 nočenja / 5 dana počinje od 203€ po osobi. Datuma je jako puno u 6., 7. i 8. mjesecu i imate opcije na više i manje dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter –

Napomena: Avion slijeće u Gironu koja je 40 km od Lloret de Mara, uzmite na aerodromu autobus L28 koji vas vozi na glavni kolodvor, a od tamo imate direkt autobuse 613, 663 ili E4 prema Lloret de Maru. Također možete skoknuti i do Barcelone koja je udaljena oko 50 min vožnje od Girone. Ovdje možete kupiti karte za vlak ili autobus.