Dobrodošli u Berlin, živopisni grad koji pulsira kulturom, poviješću i inovacijama. Kao glavni grad Njemačke, Berlin nudi jedinstveno iskustvo koje će vas očarati.

Pogledajte ostatke Berlinskog zida, podsjetnik na burnu prošlost i simbol ujedinjenja. Prošećite preko Potsdamer Platz, modernog središta grada, gdje se susreću stari i novi arhitektonski dragulji. Posjetite Brandenburšku kapiju, jedan od najprepoznatljivijih simbola Europe, i osjetite povijesnu važnost ovog ikoničnog spomenika.

Bez obzira na vaše interese, Berlin će vas osvojiti svojom jedinstvenom kombinacijom tradicije i suvremenosti. Otkrijte raznolikost ovog uzbudljivog grada i doživite nezaboravno iskustvo koje će vam ostati u sjećanju.

Ispred vas su najjeftinije povratne avio karte za Berlin iz svih gradova i počinju od 30€. Uz to smo pronašli 2 odlična hotela po cijeni 64 /65 eura noćenje za 2 osobe, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana počinje od 119€ po osobi, npr. 4 noćenja / 5 dana 172 eura po osobi za povratnu avio kartu i hotel. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Imate puno datuma na odabir, tako da možete uzeti i na više ili manje dana. Ukoliko želite dodatni kofer, uzmite prilikom kupnje avio karte opciju priority.

Najeftinije avio karte su iz Budimpešte, Dubrovnika, Zadra, Pule, Sofije, Skoplja, Tirane, Podgorice, Rijeke, Beča, Graza ili Beograda.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: