Uživajte u savršenom odmoru uz nezaboravno iskustvo u Riminiju! Smješten uz obalu Jadranskog mora, Rimini nudi idilične plaže, bogatu povijest i nevjerojatnu gastronomsku scenu. Odmor u Riminiju pruža savršenu ravnotežu između opuštanja na plaži, istraživanja antičkih spomenika poput Arhimedova luka, te uživanja u ukusnoj talijanskoj kuhinji. Ne propustite priliku da doživite nezaboravan odmor u Riminiju!

Povratne avio karte su od 30€ iz Budimpešte, Beča ili Tirane, dok su nažalost preskupe iz drugih gradova. Uz to smo pronašli hotel s doručkom recenzija 4/5 udaljen 400 m od plaže koji iznosi 32€ noć za 2 osobe. Ukupan iznos za 5 noćenja / 6 dana iznosi 110€ po osobi! Prilika koja se ne propušta ako vam je blizu neki od aerodroma iz ova 3 grada!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Podijeli: