Otkrijte tajanstvenu ljepotu i bogatstvo kulturnog nasljeđa Demokratske Republike Kongo! Od izvanredne divljine Konga Basin do fascinantnih tradicija lokalnih plemena, DR Kongo nudi putovanje nezaboravno po svojoj autentičnosti i raznolikosti. Istražite drevne šume, divlje rezervate bogate divljim životinjama te uživajte u raznolikosti kultura i jezika koje karakteriziraju ovo područje. Bilo da ste avanturističkog duha ili želite istražiti netaknutu prirodu, DR Kongo pruža jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u vašem sjećanju zauvijek.

Trenutno su jako atraktivne povratne avio karte za Kongo i počinju od 429€ iz Budimpešte ili 496€ iz Beča. Također imate link i za najbolje cijene smještaja. Ispod se nalaze datumi.!

Imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Polazak iz Budimpešte

Kinshasa N’Djili
9/11/2024 – 23/11/2024
Presjedanje
Kinshasa N’Djili
9/11/2024 – 24/11/2024
Presjedanje

Polazak iz Beča

Kinshasa N’Djili
4/11/2024 – 18/11/2024
Presjedanje
Kinshasa N’Djili
9/11/2024 – 24/11/2024
Presjedanje

Ukoliko idete do Budimpešte ili Beča vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 6-7 eura dan). Odmah u blizini parkinga se nalazi vlak koji polazi svakih 15-30 min i vozi vas direktno na aerodrom, a vožnja traje 10-ak min. Druga opcija je Uber ili Bolt, prijevoz do aerodroma je od 15-20 eura. Također imate ispod link ukoliko se odlučite do Beča autobusom.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: