Ispred vas su najpovoljnije povratne avio karte za Maldive, a to su iz Sarajeva, Beča, Beograda, Budimpešte, Sofije, Venecije, Tirane, Zagreba i Podgorice i počinju od 312€. Uz to smo vam pronašli Hotel s doručkom koji ima recenzije 4/5 na Maafushiju do kojeg vam je najlakše i najeftinije doći.

Kako najeftinije doći do Maafushija?

Nakon što izađete s aerodroma, pristanište za javne trajekte je vrlo blizu izlaza sa aerodroma. Hodajte ravno prema moru, prijeđite cestu i zatim skrenite lijevo.

Hodajte oko 30 metara i vidjet ćete mali štand. Ovdje ćete kupiti karte za brod do zračne luke. Brodovi iz zračne luke Malé voze svakih 15 minuta od 06:00 do 19:00. Od 19:00 do 00:00 voze svakih 30 minuta. Ovdje ćete morati platiti gotovinom, vožnja košta oko 1$ po osobi.  Vaša karta pokriva vas i tri komada prtljage. Ako imate više od toga, možete kupiti dodatnu kartu. Brodu od zračne luke Malé do Maléa potrebno je oko 10 minuta, a brod za Maafushi polazi s istog trajektnog terminala. Kada stignete u Malé (ovo je jedina stanica na ovom brodu), izađite s prednjeg dijela broda, skrenite udesno i prođite kroz izlazna vrata. Zatim ćete tu kupiti kartu za Maafushi. Dva različita javna trajekta voze od Maléa do Maafushija, 309 i 306. Vozni red za trajekt 309 od Maléa do Maafushija je sljedeći: Od subote do četvrtka: polazi iz Maléa u 15:00 i stiže na Maafushi u 16:40 (NE PLOVI PETKOM) Vozni red za trajekt 306 od Maléa do Maafushija je sljedeći: Nedjelja, utorak i četvrtak: polazi iz Maléa u 10:00 i stiže na Maafushi u 11:30

Kartu morate kupiti prije ukrcaja na brod za Maafushi, pa da biste kupili kartu od Maléa do Maafushija, trebate ući u zgradu trajektnog terminala MTCC. Karte od Maléa do Maafushija na javnom trajektu košta oko 2-3$ po osobi. Ako želite uzeti speedboat, možete ga ovdje platiti online.

Ukupan iznos za 8 dana sa avionom i hotelom s doručkom na Maafushiju i transferom do tamo počinje od 465€ iz Sarajeva, 7 dana sa svim iz Beograda je od 545€ itd, zavisi iz kojeg grada polazite. Ispod imate puno datuma za polaske iz svakog grada pa birajte koji želite i na koliko dana vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: