Dobrodošli u Dublin, glavni grad Irske s bogatom poviješću, kulturom i raznolikim atrakcijama. Ovdje ćete pronaći povijesne znamenitosti poput Trinity College-a i Dublin Castle-a, umjetničke muzeje, tradicionalne irske pubove i žive festivale tijekom cijele godine. Grad nudi i mogućnosti za istraživanje prirodne ljepote Irske izvan centra. Dublin kombinira povijest, kulturu i zabavu, pružajući iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

Pojavile su se akcijske avio karte za Dublin od 34 – 60€, a polasci su iz Splita, Dubrovnika, Zagreba i Beča, a mi smo dodali i najeftinije sa polascima iz Budimpešte, Beograda, Sarajeva, Podgorice, Skoplja i Minhena i počinju od 89€. Uz to smo pronašli hotel u samom centru Dublina i noćenje je 107€ za 2 osobe, stoga ukupan iznos za avio kartu i hotel za 2 noćenja / 3 dana počinje od 147€ po osobi! Uzmite u obzir da je smještaj u Dublinu jako skup tako da je ovo odlična cijena! Dodali smo i hotel 4* koji iznosi 127€ noć za 2 osobe, ali je malo van centra.

Datuma je jako puno ispod pa birajte, a možete kombinirati i više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.