Dobrodošli u tropski raj Dominikanske Republike – mjesto gdje se bijele pješčane plaže stapaju s tirkiznim morem! Vaša prilika da se prepustite luksuznom odmoru nikada nije bila primamljivija.

Pronašli smo najpovoljnije moguće povratne avio karte za Dominikansku republiku i jeftinije od ovih nema, odnosno iz drugih gradova su puno skuplje! Povratne avio karte počinju od 591€ iz Venecije, 669€ iz Beograda, 614€ iz Minhena, 643€ iz Beča, a iz Zagreba je najeftinija 732€. Uz to smo pronašli u Santa Domingu Hotel s doručkom koji iznosi 26€ noć za 2 osobe, tako da ukupan iznos sa avionom i hotelom s doručkom za 6 noćenja / 7 dana počinje od 667€ iz Venecije, 10 dana s polaskom iz Beograda od 786€ po osobi itd.

Datuma je puno na odabir pa možete birati ispod na koliko dana želite. Slijećete u Punta Canu i imate direkt autobus za Santa Domingo. Ispod smo vam stavili i jeftine parkinge blizu aerodroma.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: