Trenutno je odlična prilika za Sharm El Sheikh jer povratne avio karte počinju od 92€! Uz to smo dodali 3 odlična hotela na izbor. Prvi je Hotel 3* doručkom i noćenje je 24 eura za 2 osobe, drugi je 4* all inclusive i iznosi 51€ noć za 2 osobe i treći je 5* s doručkom i iznosi 51€ noć za 2 osobe. Hoteli imaju odlične recenzije!

Dakle, Avion + Hotel recenzija 4/5 s doručkom ukupan iznos za 7 noćenja / 8 dana počinje od 180€ po osobi, a ako se odlučite za hotel 4* all inclusive, ukupna cijena počinje od 274€ po osobi! Najeftinije avio karte su iz Beča, Budimpešte ili Venecije, a mi smo dodali najpovoljnije iz Beograda, Sarajeva, Ljubljane, Zagreba, Sofije, Tirane i Skoplja.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo