Pronašli smo najpovoljnije avio karte za praznik rada/ 1. Maj iz svih gradova i počinju od 63€ iz Budimpešte, dok su najeftinije iz Zagreba ili Beograda 122€. Dodali smo i najpovoljnije iz Niša, Dubrovnika, Skoplja, Beča, Trsta, Sofije i Memmingena. Iz drugih gradova su preskupe avio karte pa se nekako prilagodite nekima od ovih koji vam je najbliži. Uz to smo vam pronašli dva hotela 4* na odabir. Prvi je bez doručka i iznosi 35€ noć za 2 osobe, a drugi je s doručkom i iznosi 38€ noć za 2 osobe pa ukupan iznos sa avio kartom za 4 noćenja / 5 dana npr. na datum 28.04. -02.05. iznosi 133€ sa avionom i hotelom 4*. Ako ćete s doručkom, ukupan iznos je 145€. Ovo je cijena iz Budimpešte, a iz drugih gradova je razlika samo u cijeni avio karte.

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko trebate i dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte jer je to najeftinija je opcija za dodatni kofer. Datuma je puno, imate opcije na više i manje dana i svi se nalaze ispod po gradovima polaska.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.