Pronašli smo najpovoljniji termine iz svih gradova i povratne avio karte počinju od 88€! Iz Venecije, Budimpešte i Beča imate direkt let, a mi smo pronašli najpovoljnije datume s polascima iz Beograda, Zagreba, Splita, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Tirane, Sofije.

Uz to smo pronašli dvi odlične opcije za smještaj! Prvi je Hotel 4* s bazenom i noćenje je 31€ za 2 osobe, a drugi je hotel s doručkom i noćenje je 39€ za 2 osobe, stoga ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana počinje od 150€ po osobi. Opcija na 8 dana počinje od 205€ po osobi.

Datuma je jako puno ispod pa imate opcije na više i manje dana. Također napisali smo vodič za Tenerife sa puno korisnih informacija i njega ćete pronaći OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo