Grad Pisa, smješten u prekrasnoj regiji Toskane u Italiji, privlači posjetitelje iz cijelog svijeta svojom bogatom poviješću, arhitekturom i kulturom. Najpoznatiji po svojem impozantnom Kosom tornju, koji se nagnuo tijekom izgradnje, Pisa je postao jedna od najprepoznatljivijih ikona Italije.

Osim tornja, grad nudi i mnoge druge znamenitosti koje vrijedi istražiti. Uz bogatu kulturnu baštinu, Pisa je također odlična baza za istraživanje Toskane. Tako da iz Pise možete lako do Siene, Firence, Pecciolija, Volterre, Montepulciana, Lucce i gradića koji je nas osobno najviše oduševio – San Gimignagna. Naša preporuka za istraživanje Toskane je rent a car, a najpovoljnije cijene ćete pronaći na OVDJE i 5 dana rentanja počinje od 55€!

Najbolja cijena povratnih avio karata do Toskane je iz Zagreba, Zadra, Tirane ili Budimpešte i povratne avio karte se vrte od 30-47€ (direkt let), a mi smo dodali i najpovoljnije iz Beograda, Podgorice, Skoplja, Sofije i Beča i počinju od 114€, a imate opcije leta do Pise ili do Firenze.

Što se tiče smještaja, najbolje je uzeti smještaj u Montecatini Termama jer nude jako povoljne hotele i od tamo vam najlakše istraživati dalje Toskanu. Mi smo pronašli hotel koji ima recenzije 4/5 i noćenje je 44€ za 2 osobe, pa npr. 4 noćenja / 5 dana počinje od 126€ po osobi sa avionom i hotelom.

Datume je jako puno, imate i opcije na više dana. Avio karte su sa uracunatim taksama i ručnom prtljagom, a ako trebate kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: