Plaže na Tajlandu vam nikad nisu bile bliže! Trenutno su jako atraktivne akcijske povratne avio karte iz Budimpešte za Phuket i iznose samo 486€! Mi smo uz to izvukli i najpovoljnije datume iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplje, Tirane, Beča, Sofije, Venecije i Minhena. Na Tajlandu su hoteli jako jeftini pa smo vam pronašli Hotel s doručkom na Phuketu recenzija 4/5, tako da ukupna cijena za 10 noćenja / 11 dana dana sa povratnom avio kartom i hotelom s doručkom i bazenom počinje od samo 566€ po osobi! Za Phuket prilika koja se ne propušta!

Ukoliko idete iz drugih gradova, razlika je samo u cijeni avio karte. Datumi su ispod i iam ih jako puno iz svakog grada pa možete kombinirati broj dana koliko želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel ispod avio karata u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati i da li želite u Bangkok ili Phuket, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu jer su svi provjereni i sigurni, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo