Putovanje na Santorini: Bajkovita Ljepota Grčkog Rajskog Otoka

Zaronite u čaroban svijet Santorinija, rajskog otoka u Egejskom moru. Ovaj spektakularan grčki otok osvaja srca posjetitelja svojom prepoznatljivom plavom i bijelom arhitekturom, kristalno čistim morem i romantičnim zalascima sunca.

Santorini je neodoljivo odredište za zaljubljenike u luksuz, opuštanje i romansu. Poznat po svojim impresivnim klifovima, slikovitim selima i vulkanskim plažama, otok nudi nevjerojatne prizore i nezaboravna iskustva.

Pronašli smo najpovoljnije povratne avio karte za Santorini koje se trenutno mogu pronaći. Povratne avio karte su od 93€ iz Beča, 94 eura iz Tirane, iz Venecije od 106€, od 120€ iz Budimpešte, Iz Splita 139€, iz Beograda 146€, iz Ljubljane od 151€, a dodali smo i najpovoljnije iz Zagreba, Sarajeva i Sofije. Uz to smo pronašli 3 hotela na izbor sa bazenom po cijeni 33€, 35€ ili 38 eura za noćenje za 2 osobe, stoga ukupna cijena za 4 noćenja / 5 dana na Santoriniju počinje već od 170 eura po osobi sa uključenim povratnim avio kartama i hotelom.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo