Putovanje u Maroko: Neodoljiva egzotika s polaskom iz svih gradova!

Agadir ili Marrakesh? Možete odabrati! Povratne avio karte počinju od 63€! Mi smo pronašli najeftinije iz svih gradova tako da ćete ispod pronaći najpovoljnije avio karte iz Beča, Trevisa, Budimpešte, Tirane, Beograda, Zagreba, Splita, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Minhena, Sofije. Uz to smo pronašli Hotel 4* s doručkom po cijeni 34€ noć za 2 osobe u Agadiru ili 33€ noć / 2 osobe, a u Marrakeshu za 44€ pa stoga npr. 5 noćenja / 6 dana dana sa avionom i hotelom 4* s doručkom počinje od 156 eura(iz Beča), a 4 noćenja / 5 dana u Marrakeshu sa avionom i hotelom 4* s doručkom počinje od 156€ po osobi(iz Trevisa), dok je 4 noćenja/5 dana sa avionom i hotelom 4* s doručkom iz Beograda npr. od 232€ po osobi itd., zavisi sve iz kojeg grada polazite. Datuma je jako puno iz svakog grada ispod pa birajte i kombinirajte koliko dana želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko idete iz Beča ili Venecije, OVDJE ćete pronaći jeftini parking blizu aerodroma po cijeni 5-6 eura dan.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: