Kuba vam nikad nije bila bliže! Pronašli smo najeftinije povratne avio karte iz svih gradova i počinju od 489€ iz Venecije, 569€ iz Budimpešte, 623€ iz Zagreba, 629€ iz Beča, 751€ iz Beograda, 791€ iz Sarajeva, dok je iz Minhena od 610€. Iz ostalih gradova nema letova ii su preskupi pa se nekako organizirajte za ove gradove. a dodali smo i link za najeftinije avio karte iz ostalih gradova. Uz to smo pronašli odličan smještaj s doručkom recenzija 5/5 s doručkom u centru Havane koji iznosi 31€ noć za 2 osobe, stoga putovanje od 7 noćenja / 8 dana sa avio kartom i ovim smještajem s doručkom počinje od 603€ po osobi iz Venecije, iz Budimpešte je ukupno 708€ itd. Ukupan iznos varira ovisno iz kojeg grada letite, ali boljih cijena od ovih nećete pronaći. Datuma je puno na odabir pa možete birati i kombinirati broj dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: