Faro – destinacija za ljubitelje sunca i plaža! Trenutno su jako atraktivne povratne avio karte iz Beča za samo 51€! Osim Beča imate i najpocoljnije avio karte iz Budmpešte ili Venecije i počinju od 128€. Nažalost iz ostalih gradova nema letova ili su avio karte preskupe pa ako želite posjetiti ovaj divni dio Portugala se morate nekako organizirati za ova 3 grada.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata smo stavili link za najpovoljniji smještaj (ispod avio karata u narančastoj kocki) i počinje od 35€ noć za 2 osobe pa birajte koji vam odgovara.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ako trebate dodatni kofer uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u narančastoj kocki smještaje za rezervaciju.
  • Odaberite koji vam odgovara, onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: