Putovanje u Vijetnam je avantura koja će vas odvesti u svijet divljih krajolika, prekrasnih plaža i bogate kulture. Vijetnam je poznat po svojoj raznovrsnoj kulturi, od tradicionalne kuhinje do divljih planina i džungli. Posjetitelji će imati priliku posjetiti Hanoi, glavni grad koji je prepun historijskih znamenitosti i uličnih tržnica, te provesti vrijeme na prekrasnim plažama Nha Trang ili Hoi An. Osim toga, putnici će moći učiti o vijetnamskoj povijesti, posjetiti komemoracije i muzeje posvećene ratu te uživati u tradicionalnoj vijetnamskoj kuhinji.

Trenutno su se pojavile atraktivne povratne avio karte za Vijetnam iz Munchena za samo 365€ ili Frankfurta za 379€! Mi smo dodali i najjeftinije iz drugih gradova, a to su iz Budimpešte 538€, Beča 559€, Venecije 650€, Ljubljane 656€, Zagreba 685€. S obzirom da su hoteli jako jeftini u Vijetnamu, ispod smo stavili link za hotele 4* i 5* i počinju od samo 10€! Zaista izvanredna prilika za Vijetnam.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: