Danas je akcija wizz aira i povratne avio karte za ljetovanje na Kreti / Kritu iz Beograda u 7. mjesecu su samo 88€ (direkt let)! Iskoristite ovo jer ovo će uskoro biti duplo skuplje! Uz to smo pronašli smo 3 najbolje opcije za smještaj i sva 3 imaju bazen i počinju od 32€ noć za 2 osobe. Treća opcija je hotel s bazenom i doručkom i noćenje je 43€ za 2 osobe pa npr. 3 noćenja / 4 dana sa povratnom avio kartom i hotelom s bazenom i doručkom u 7. mjesecu iznosi samo 152€ po osobi! Ukoliko se odlučite na 6 nočenja / 7 dana, ukupan iznos sa avionom i hotelom s doručkom je samo 222€ po osobi! Budite brzi jer akcija je samo danas!

Uz polaske iz Beograda, dodali smo i najpovoljnije datume za ljetovanje iz ovih gradova : Sofija, Tirana, Budimpešta, Sarajevo, Beč, Venecija, Memmingen, Ljubljana, Zagreb. Nažalost iz ostalih gradova su avio karte preskupe i ako želite ljetovati na ovom grčkom otoku probajte se organizirati za neki od ovih gradova. Također uzmite u obzir da su ovo sve jako traženi datumi i vrlo brzo će ove avio karte ići prema gore.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo